Wednesday, December 10, 2008

Οι ημέρες της ευημερίας (τους) τελειώνουν


Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους. Η στυγερή δολοφονία ενός 15χρονου από όπλο μπάτσου, το περασμένο Σάββατο στα Εξάρχεια, ξεσήκωσε τον Ελληνισμό από άκρη σ’ άκρη.
ΟΧΙ, δεν επεκτάθηκαν τα Εξάρχεια.
ΟΧΙ, δεν γεννήθηκαν ξαφνικά εκατοντάδες χιλιάδες κουκουλοφόροι.
Απλούστατα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Και τώρα, δεν υπάρχει γυρισμός…
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το αστυνομικό κράτος κοιτάζει αποχαυνωμένο. Αδυνατεί, με διαφορετικές μεθόδους πλην της βίαιας καταστολής, να προσεγγίσει τον πολίτη.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορεί καν να τον ακουμπήσει. Το ποτήρι ξεχείλισε. Τα σκάνδαλα, τα Βατοπαίδεια, οι Γιοσάκηδες, οι Εφραίμ, οι στημένοι Εισαγγελείς, τα γραβατομένα λαμόγια, όλοι αυτοί που λυμαίνονται τη χώρα και πίνουν το αίμα του κοσμάκη απ’ τη Μεταπολίτευση και μετά, τρέχουν τώρα να κρυφτούν πίσω από ανοιχτά μικρόφωνα και στημένες δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Απ’ τους τσάτσους, τους πραγματικούς κουκουλοφόρους, τους χούλιγκαν της κάμερας!
Ένας απ’ αυτούς, που πετούσε μπουκάλια στο παρκέ, σε αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καταδικάζει τώρα τα επεισόδια. ΡΕ ΟΥΣΤ!

Οι μέρες της ευημερίας των ολίγων τελειώνουν.
Είτε το θέλουν, είτε όχι. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Κι επειδή οι (πραγματικοί) πλιατσικολόγοι του μυαλού και της αξιοπρέπειας συνεχίζουν να προκαλούν, η απάντηση θα ‘ναι επιπέδου νόμου 4.000 για τους Κούγιες αυτού του τόπου.
ΑΥΤΟΥΣ, που τολμάνε να χέζουν πάνω στον τάφο ενός 15χρονου παιδιού και ν’ αναζητούν κηλίδες στον τόσο σύντομο βίο του.
ΑΥΤΟΥΣ, που μυρίστηκαν αίμα και βγήκαν να κονομήσουν!
Ο μέγας Δημοκράτης Κούγιας εμφανίστηκε!
Βαλλιανάτοι, στα κρεβάτια σας.
Γιατί μέχρι εκεί φτάνει…

ΥΓ: «Σήμερα το πρωί στη ελληνική πρεσβεία στο Μανχάταν στους 79 δρόμους σπάσανε τρία παράθυρα και γράφτηκε το αναρχικό σήμα. Αυτή τη στιγμή έχει πολλούς αστυνομικούς και ντετέκτιβ και έχουν κλείσει το δρόμο. Έχει προγραμματιστεί διαδήλωση για τις 11 το πρωί ώρα Νέας Υόρκης» (από το troktiko.blogspot.com).
Προφανώς κι αυτοί απ’ τα Εξάρχεια αποσκίρτησαν. Αντάρτες του αθηναϊκού κέντρου…

No comments: